Bucuresti

Editura Andreas

Editura Andreas

Detalii editura

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Petru Maior, nr. 32
Telefon
0212220767
Fax
0212220767
Social links
Categorie
Edituri
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
791

Voteaza & Distribuie

Prezentare editura

Editura Andreas Bucuresti

Editura Andreas, cu sediul in Bucuresti, isi propune sa aduca un plus de calitate in domeniul cartilor de copii si nu numai. Tratam cu seriozitate si profesionalism toate etapele realizarii unei carti, de la culegerea textului si a informatiei, redactare, tehnoredactare, grafica si terminand cu felul transparent in care dorim sa interactionam cu cititorii nostri.

În 2005, o „echipă“ a avut curajul de a pleca la drum, către lumea cărţii. Cei trei, pentru că erau doar trei, s-au aventurat către acest drum plin de suişuri şi coborâşuri, unele mai mari, altele mai mici. Călătoria a fost grea, dar frumoasă şi continuă până în ziua de azi. Iubirea pentru cuvinte a făcut ca, după mai bine de 10 ani, cei trei să adune în tolba lor mai multe sute de „minuni“ destinate celor care împărtăşesc aceeaşi pasiune... cartea! Familiile cărţilor din tolbă (beletristică pentru copii şi părinţi, dicţionare, auxiliare şcolare, cărţi pe teme religioase, cărţi gastronomice etc.) i-au ajutat zi de zi să capete experienţă şi să aducă un plus de valoare fiecărui proiect în parte, dobândind astfel aprecierea cititorilor.

Pentru a ii indemna pe copiii sau nepotii dumneavoastra sa citeasca aceleasi carti care v-au luminat copilaria venim cu preturi mici, la o calitate din ce in ce mai buna.