Bucuresti

Editura Callisto

Editura Callisto

Detalii editura

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Elena, nr. 66
Telefon
0212420791, 0744325412
Fax
0212433022
Web
https://www.callisto.ro
Categorie
Edituri
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
2065

Voteaza & Distribuie

Prezentare editura

Editura Callisto Bucuresti

Editura Medicala Callisto Istoricul CALLISTO dateaza din 1990 cand pentru prima data dupa caderea cortinei de fier, Dr. Gheorghe P. Cuculici pune bazele importului de publicatii medicale in Romania. Incepand cu 1998, CALLISTO isi largeste aria de interes prin infiintarea departamentului editorial iar Casa de Editura si-a concentrat eforturile catre publicarea in traducere in limba romana a unor tratate de referintapentru practica medicala.

Co-editiile publicate alaturi de cele mai prestigioase Case de Editura Medicala ale momentului in lume (Kluwer Academic Publishing, Lippincott Williams Wilkins, Elsevier Science, McGraw-Hill Professional, Springer Verlag, Thieme Verlag, Cambridge University Press, Merck Publications) se afla astazi pe masa de lucru a mii de profesionisti implicati in ingrijirea starii de sanatate, universitati, institutii, biblioteci, spitale.

Prin cele peste 1.000 de grupuri editoriale reprezentate in Romania, CALLISTO continua sa construiasca incredere si este cel mai dinamic si reprezentativ importator de publicatii medicale si de stiinta fiind singura companie din Romania care a primit trei ani consecutiv distinctia "EXCELLENCE in MEDICINE" de la ELSEVIER Science.

Prin aceeasi dedicatie si profesionalism cu care si-a inceput activitatea cu mai bine de 20 ani in urma, CALLISTO se constituie in arhitectul pietei de carte medicala din Romania si se distinge prin spiritul creator si inovator, calitatea serviciilor si publicatiilor oferite.

Orar editura

Luni - Vineri: 9:30 - 18:00