Bucuresti

Editura Economica

Detalii editura

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Calea Dorobantilor, nr. 33 A
Telefon
0314329602
Fax
0212107310
Web
http://www.edecon.ro
Categorie
Edituri
Modificat
acum 2 luni si 6 zile
Vizualizari
1785

Voteaza & Distribuie

Prezentare editura

Editura Economica Bucuresti

Editura Economică
este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în 1993, care şi-a câştigat pas cu pas un loc bine definit şi de mare prestigiu în peisajul editorial românesc. Ea a reusit să-şi apropie un cerc larg de cititori şi un segment din ce în ce mai important pe piaţa cărţii. Răspunzând unor stringente nevoi de informare şi pregătire generală şi de specialitate, Editura Economică a publicat, până în prezent, peste 1000 de lucrări cu profil didactic şi pentru uzul economiştilor. Lucrările editate au stârnit interesul publicului prin bogaţia şi diversitatea informaţiei oferite, valoarea practică şi aplicativă a metodologiilor publicate, abordarea modernă şi sintetică a temelor dezbătute de către autori, precum şi prin spectrul larg şi bogat al dezbaterilor din comunitatea ştiintifico-economică.

Fiecare carte din seriile (disciplinele) editurii se remarcă prin:
  • furnizarea de informaţii concise şi accesibile, care nu se fac exponentele nici unui curent economic particular;
  • folosirea a numeroase cazuri exemplificative în susţinerea fiecărui subiect teoretic;
  • ilustrarea grafică deosebită a cunoştinţelor - cheie din fiecare segment de disciplină tratat;
  • furnizarea de studii comparative privind abordarea curentelor de gândire economică la nivel european şi global.

Cărţile apărute sub egida Editurii Economice excelează printr-o aleasă ţinută grafică dublată de o imprimare tipografică la nivelul standardelor calitative cele mai înalte. Grupul nostru editorial a publicat, de-a lungul anilor, traduceri ale unor lucrări economice fundamentale, apărute la prestigioase Case de Edituri din Germania, Marea Britanie, Franţa, Japonia, Canada, Statele Unite şi Austria.

Editura Economică dispune, în prezent, de cea mai bogată ofertă de manuale şcolare, cărţi specializate, dicţionare, tratate universitare, manuale şi cărţi de popularizare în domeniul informaticii din ţară.

Orar editura

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00