Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Editura Gramar

Detalii editura

Adresa
Bucuresti, Strada Ion Baiulescu, nr. 75
Telefon
0770104175, 0770104233
Categorie
Edituri
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
5270

Voteaza & Distribuie

Prezentare editura

Editura Gramar din Bucuresti

Fondata acum mai bine de 16 ani, in anul 1994, Editura GRAMAR a reusit sa supravietuiasca si in aceste zile grele pentru cultura romaneasca. Pornita la drum cu dorinta de a onora traditia istoriei slovelor care cuprinde nenumarate momente de stralucire, Editura Gramar continua seria reproducerilor de succes a operelor literaturii romanesti si mondiale deopotriva.

Profilul Editurii Gramar devine astfel un program deschis valorilor literaturii nationale si universale, cartilor pentru copii, sintezelor si instrumentelor muncii intelectuale, literaturii de informare si enciclopedice, albumelor de arta etc. Celebra colectie "100+1 capodopere ale romanului romanesc" lansata in 1993 si incheiata in 2001 cuArca lui Noe. Eseu despre romanul romanesc de N. Manolescu si Romanul romanului romanesc de Mircea Tomus, devenita emblematica, isi propunea, ca si Library of America lansata de Jason Epstein in 1986 la New Jersey, selectia de valori pentru a anihila complexul de inferioritate fata de marile literaturi europene. Cu deosebirea ca el era sustinut de Fundatia Ford iar colectia romaneasca nu avea decat sprijinul cititorilor si bibliotecilor.

Orar editura

Luni - Vineri: 12:00 - 17:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro