Bucuresti

Editura Herald

Editura Herald

Detalii editura

Adresa
Bucuresti, Strada Preciziei, nr. 3
Telefon
0213194060, 0213194061, 0771664320, 0744888388
Fax
0213194059
Web
https://www.edituraherald.ro
Social links
Categorie
Edituri
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
1644

Voteaza & Distribuie

Prezentare editura

Editura Herald Bucuresti

În lumea contemporană omul resimte necesitatea regăsirii dimensiunii spirituale pentru a avea o viaţă împlinită. Acest lucru este posibil de atins de multe ori prin intermediul textelor sacre şi al învăţăturilor lor pline de înţelepciune. Căutând, el descoperă o multitudine de interpretări ale acestor scrieri, fără a avea, în majoritatea cazurilor, posibilitatea de a se raporta direct la creaţiile originale.

Editura Herald oferă acces nemijlocit la textele esenţiale ale umanităţii, ce au fost adunate în colecţii reprezentative pentru fiecare spaţiu cultural în parte. Fie că edităm scrierile cele mai relevante ale marilor tradiţii, fie că punem la dispoziţia cititorilor lucrări de exegeză selectate cu multă atenţie, grija noastră se îndreaptă către veridicitatea surselor şi valoarea lucrărilor. Scopul nostru este să arătăm posibile direcţii către Cunoaştere şi Adevăr, să redescoperim valorile fundamentale de care avem nevoie pentru a trăi în armonie cu noi înşine şi cu lumea.

Astfel, constituind în sine un act cultural, întoarcerea la scrierile sacre şi sapienţiale, adică la surse, poate fi însăşi Calea pe care o căutăm pentru realizarea deplină a fiinţei umane şi înălţarea ei pe toate planurile.

Înfiinţată din 1994, Editura Herald are un profil editorial coerent, dublat de calitatea înaltă a lucrărilor.În acest fel şi-a asigurat o poziţionare distinctă pe piaţă şi o prezenţă marcantă la incidenţa unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism. Cele 20 de colecţii tematice sunt structurate în aşa fel încât să ofere cunoaşterea detaliată a unui domeniu anume. ˝Cultură şi civilizaţie˝, ˝Manuscris˝, ˝Cărţi fundamentale˝, ˝Spiritualitate creştina˝ , “Mistică Islamică” sau ˝Daoism˝ sunt doar câteva dintre aceste colecţii de succes.