Bucuresti

Editura Orizonturi

Detalii editura

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Bulevardul Libertatii, nr. 4
Telefon
0744531333
Fax
0213177679
Web
https://www.editura-orizonturi.ro
Social links
Categorie
Edituri
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
60

Voteaza & Distribuie

Prezentare editura

Editura Orizonturi Bucuresti

Editura Orizonturi este una dintre primele edituri înființate după anul 1989, intrând în atenția publicului cu o serie de colecții interesante cum ar fi: biografii celebre, cultură generală, secretele istoriei, titani ai literaturii universale, laureați ai Premiului Nobel, romantica, thriller etc.

În decursul activităţii noastre am publicat autori celebri precum: André Maurois, Françoise Sagan, Henri Troyat, Alexandre Dumas, Guy de Maupassant, Honoré de Balzac, Émile Zola, George Sand, Charles Baudelaire, Marc Ferro, Bernard Lecomte, Pascal Dayez-Burgeon, F. Braunstein, J. F. Pépin, Philippe Cahrlier, A.J. Cronin, Robert Ludlum, James Clavell, Amanda Quick, Nora Roberts şi numeroşi alţi mari autori care au contribuit la consacrarea editurii Orizonturi pe piaţa românească de carte.

Editura Orizonturi s-a menținut pe piața de carte în ciuda schimbărilor majore care s-au petrecut în acest domeniu mai ales în ultimii ani. Și-a îmbogățit și diversificat continuu oferta de carte cu noi și noi colecții adaptate la cerințele din ce în ce mai pretențioase ale pieței de carte.

Pentru a încuraja lectura la toate vârstele și pentru o oferi cărți la prețuri accesibile Editura Orizonturi s-a adaptat noului trend dezvoltând numeroase proiecte de mare succes împreună cu cotidiane naționale importante precum Gazeta Sporturilor, Adevărul sau Libertatea.

După 31 de ani de la înființare, prioritatea editurii o constituie diversificarea tematică, publicarea celor mai interesante noutăți editoriale, dar și reeditarea celor mai valoaroase titluri.

Orar editura

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00