Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Eficient Conta

Eficient Conta

Detalii societate de contabilitate

Adresa
Bucuresti, Strada General Popovat Petre, nr. 58
Telefon
0212207012, 0726910071
Categorie
Societati de contabilitate
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2182

Voteaza & Distribuie

Prezentare societate de contabilitate

Eficient Conta Bucuresti

Cauti o firma de contabilitate in Bucuresti si esti bulversat de termeni ca: fise fiscale, evidente, balante, rapoarte, registre, bilanturi, expertiza contabila si multe altele? Ai fost in situatia de a te reprezenta singur in fata organelor de control? Esti din randul acelora care cred ca diferenta dintre servicii contabile prestate de o firma oarecare de contabilitate si acelea oferite de un expert contabil consta in faptul ca expert inseamna automat mai bun? Faci parte dintre cei care stiu ce inseamna acesti termeni insa pur si simplu nu poti decide in alegerea unui birou de contabilitate care sa se ridice la standardele tale?

Eficient Conta este aici pentru tine! Fara promisiuni desarte, povesti sau tertipuri. Ne luam doar angajamentul de a fi alaturi de tine in tot ceea ce tine de partea contabila, financiara si fiscala a afacerii tale.

Orar societate de contabilitate

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Filtre societate de contabilitate

Servicii financiare: Consultanta contabila, Refacere evidenta contabila, Salarizare

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro