Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Elisara

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Luigi Cazzavillan, nr. 9 A
Telefon
0746675717
Social links
Categorie
Cabinete / clinici medicina alternativa
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
181

Voteaza & Distribuie

Prezentare

EliSara Bucuresti

Centrul holistic de SPA și terapie, dedicat relaxării, regenerării și sănătății tale. Suntem o echipă complexă, de terapeuți atestați și experimentați în domenii pe cât de tradiționale, pe atât de novatoare. Împreună, avem această misiune: să-ți deschidem porțile Paradisului pe Pământ. Un paradis de relaxare, regenerare, pace și fericire. Un loc în care vii să fii alintat și să simți că lumea poate fi într-adevăr un loc luminos. O oază de bine, în care trupul își regăsește armonia și suplețea, mintea se destinde în liniște și pace, iar sufletul se bucură de o stare profundă de bine și de mulțumire.

Toate acestea pot părea a fi tare departe de stresul vieții în metropolă, dar ne găsești chiar aici, în centrul Bucureștiului (aproape de Parcul Cișmigiu). Pentru că meriți relaxare și răsfăț, fără nici un efort în plus spre a le atinge!

La noi te poți bucura de o gamă variată de terapii 100% naturale, non-invazive, destinate rearmonizării vieții urbane – diferite tipuri de masaj, terapii cu uleiuri volatile pure, terapie cu energie tahionică și altele. Vino și descoperă cum îți poți regăsi echilibrul, sănătatea și fericirea, fără a renunța la dinamismul vieții moderne! Cu ce plec acasă după o sesiune de terapie EliSara? Pe lângă serviciile terapeutice de care te poți bucura în centrul nostru, îți vom oferi și diferite chei și metode practice pe care să le poți aplica și tu acasă – de la metode yoghine și tantrice, la indicații și aplicații ayurvedice.

Pentru că fericirea și armonia fiecăruia dintre noi nu trebuie să depindă de nimeni altcineva. Vrem să ne asigurăm că revii la noi de drag și cu plăcere, nu presat de stresuri și tensiuni de care nu mai știi cum să scapi. Așa că te așteptăm nu doar cu răsfăț, dar și cu soluții, pentru ca starea ta de bine și armonie să devină stabilă și durabilă.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 20:00

Filtre

Deschis: Sambata, Duminica

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/