Bucuresti

Energy DOT

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Comana, nr. 50
Telefon
0213188577, 0730359543
Web
http://www.energydot.ro
Categorie
Internet / Telefonie / TV
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1546

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Energy DOT Bucuresti

Energy DOT
este o companie de tip internet provider cu o acoperire de 90% in Bucuresti. Firma noastra aduce o serie de idei inovatoare in acest domeniu, scopul nostru fiind de a furniza la preturi accesibile utilizatorilor HOME calitatea oferita pana acum exclusiv segmentului de piata Business. Energy DOT pune la dispozitia clientilor servicii integrate de comunicare, instalare structuri de date cu infrastructura de fibra optica.

Pentru accesul la resursele Internet folosim interconectari directe cu cei mai importanti operatori. Incarcarea retelei nu depaseste 50% atat din punct de vedere al echipamentelor cat si al benzii disponibile. Capacitatile sunt dublate sau sunt adaugate unele noi de fiecare data cand incarcarea se apropie de 50%. Oferim acces la internet folosind tehnologii avansate de FTTB (Fiber To The Building - clientul este conectat la aparatura Energy DOT folosind cabluri de cupru (UTP/FTP), fibra optica aflandu-se pe bloc) si FTTH (Fiber To The Home – clientul este conectat direct prin fibra optica pana in locatie ).

Puteti beneficia de VPN (Virtual Private Network) asigurindu-se conectarea componentelor si resurselor retelelor locale (Intranet) ale unei companii utilizand infrastructura formata din conexiuni punct la punct prin fibra optica. VPN-ul permite utilizatorului tunelare peste Internet sau peste alta retea publica intr-o maniera care le asigura acestora aceiasi securitate si buna functionare disponibile numai in retelele private. Serviile VPN permit sucursalelor unei companii sau angajatilor mobili ai acesteia conectarea in conditii de maxima siguranta la serverul corporatiei localizat in reteaua centrala a acesteia.

Energy DOT detine un laborator propriu de sudura si testare fibra optica avand in dotare cele mai performante echipamente de la liderii de piata Fitel si Yokogawa. Tipuri de fibra ce pot fi sudate: SM @ 1310 nm, DS @ 1550 nm, CS @ 1550 nm, MM, Erbium Doped fiber Loss pe sudura in medie: SM - 0,02dB iar MM - 0,01dB Acest model ofera cele mai bune performante din industrie, din punct de vedere al capabilitatii de separare a evenimentelor, avand ca mai scurta "zona moarta" -80cm. Acest lucru permite detectarea evenimentelor multiple chiar daca sunt apropiate ca distante.