Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Epardoseli Retail

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Strada Sabinelor, nr. 117
Telefon
0213163168
Fax
0213163168
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
3187

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Epardoseli Retail Bucuresti

Aici veti gasi o varietate bogata de produse incepand de la Parchet exotic, Parchet Masiv Lacuit, Parchet Dublustratificat si Triplu Stratificat, Parchet Laminat, Deck pentru Terase si Piscine, Plinte din lemn sau MDF, Adeziv poliuretanic sau silanic, Chituri, Grunduri, Lacuri pentru Parchet, Gresie si Faianta, Mocheta, Piatra Naturala, Piatra Decorativa, Piatra Ornamentala, Marmura, Granit, Travertin, Onix, Ardezie, Linoleum, PVC

Cumparand de la ePARDOSELI.ro veti beneficia de consultanta de specialitate din partea Designerilor si Arhitectilor nostri in toate domeniile in care aveti nevoie. Branduri ale caror produse le comercializam: PARADOR, BARLINEK, KARELIA, EGGER, BONA, ALSAFLOOR, OPOCZNO, SINTESI, BALTA, TIMZO, VORWEK, TECSOM, TARKET, BEAUFLOOR.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:30 - 19:00
Sambata: 9:00 - 16:00

Filtre firma

Decoratiuni: Covoare PVC, Linoleum, Mocheta
Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Faianta, Gresie, Parchet masiv / stratificat

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro