Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

ESOP Consulting

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Bucuresti, Strada Doctor Carol Davila, nr. 40, et. 1
Telefon
0723266197
Social links
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
8449

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

ESOP Consulting Bucuresti

ESOP Consulting este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 18 ani în piaţa birourilor, fiind lider pe segmentul companiilor medii. Incepând cu 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors - o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, naţional şi international.

Avem probabil cel mai extins portofoliu de spatii de birouri in centre de afaceri si vile, peste 3.000 de proprietati, si credem ca suntem cea mai sigura si eficienta sursa de cautare a unui spatiu de birouri pentru companii aflate in diversele faza de dezvoltare a afacerii.

Dezvoltatorii care doresc sa-si sporeasca eficienta activitatii, prin externalizarea procesul de vanzare a proiectelor rezidentiale, vor gasi la ESOP expertiza necesara pozitionarii eficiente a imobilelor in piata, a planificarii si implementarii eficace a campaniei de marketing si vanzari, astfel incat rezultatele obtinute sa contribuie la cresterea afacerii lor.

Investitorii care vizeaza achizitia de active imobiliare, vor gasi la ESOP importante resurse de evaluare a valorii reale de piata a spatiilor de birouri si a terenurilor cu destinatia de birouri sau proiecte rezidentiale, astfel incat decizia de investitie sa fie bine fundamentata si sa genereze un randament investitional peste media pietei.

ESOP Consulting - CORFAC International furnizează soluţii pentru orice tip de firmă, deţinând cea mai mare bază de date cu spaţii de birouri, în care se află 760 de centre de afaceri și 1.940 de vile, adică peste două milioane mp de spații de birouri. ESOP a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie și mare care au tranzacționat peste 250.000 mp de spații de birouri, printre acestea numărându-se: COSMOTE, ENEL, IPSOS Interactive Services, KONICA MINOLTA, MEGA IMAGE, SBS Broadcasting, LUGERA & MAKLER şi alţii.

Orar agentie imobiliara

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/