Bucuresti

Esti student? Castiga un loc la un curs creativ!

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
328

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

EŞTI STUDENT?
CÂSTIGᾸ UN LOC LA UN CURS CREATIV

Nu este suficient să fim specializaţi într-un singur domeniu, orice informaţie în plus, dezvoltarea culturii generale şi a abilităţilor de comunicare ne fac mai atrăgători pentru cei din jur, mai interesanţi pentru angajatori şi mai siguri pe creativitatea şi inteligenţa noastră.
Dacă vrei să fii mai inspirat şi smart toamna asta, să afli mai multe despre lumea în care trăiesti şi diversele moduri în care ea poate fi interpretată şi exprimată, câştigă un loc la un CURS CREATIV & DE DEZVOLTARE PERSONALᾸ de la Fundaţia Calea Victoriei!
În luna octombrie ai această şansă, dacă trimiţi pe contact@victoriei.ro un ESEU INSPIRAT de maxim o jumătate de pagină (15-20 de rânduri) care să cuprindă numele cursului dorit şi motivaţia alegerii tale - la ce te va ajuta acel curs în evoluţia ta.
În acest fel, poţi să câştigi un loc la unul dintre cursurile noastre: branding, teatru, astronomie, istoria muzicii, poveştile Bucureştiului, tehnici NLP, dicţie şi vorbire în public, inteligenţă emoţională sau grafică, în limita locurilor disponibile.