Bucuresti

Eurosurvey - solutia ta in calculul suprafetelor conform standarului BOMA

Eurosurvey - solutia ta in calculul suprafetelor conform standarului BOMA

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
164

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Suprafata trecuta in documentatia cadastrala a unei constructii nu coincide cu suprafata supusa inchirierii. . Aceste diferente pot avea repercusiuni majore in momentul in care imobilul in cauza va fi implicat in actiuni comerciale de inchiriere, deoarece de aceste calcule depinde in mod direct si costul acestuia. De aceea, fie ca sunteti in postura de proprietar sau cumparator/chirias, este foarte util sa apelati la serviciile specializate ale unei firme de masuratori topografice pentru a colecta toate datele reale, care sa va ajute sa platiti pretul corect.

Veti putea obtine simplu si rapid un releveu BOMA pentru cladiri industriale, comerciale, rezidentiale si de birouri cu ajutorul echipei Eurosurvey.

Despre standardul BOMA


Considerat a fi cel mai utilizat si eficient standard in ceea ce priveste cuantificarea suprafetelor, fie spatii rezidentiale, cladiri de birouri, zone comerciale sau industriale, BOMA determina cu exactitate suprafata inchiriata. Nu este considerat ca fiind obligatoriu de catre institutiile avizate de profil, insa este foarte util in cazul tranzactiilor care au in vedere imobilul in cauza. Nu impune conditii de utilizare, proprietatile lui putand fi exercitate asupra tuturor tipurilor de cladiri, indiferent dede anul constructiei, locatie sau design. Va ajuta sa determinati suprafata reala astfel incat sa va asigurati ca pentru cumpararea sau inchirierea ei nu va este solicitata o suma mai mare decat valoarea aferenta.

De ce sunt necesare releveele BOMA?


Aceste masuratori sunt utile nu doar pentru administratori, ci si pentru potentiali cumparatori sau chiriasi din mai multe motive. La momentul semnarii unui contract de instrainare este de preferat ca proprietarul/chiriasul sa fie informat cu privire la suprafata inchiriata. Un astfel de plan ajuta la utilizarea cat mai eficienta a spatiului pe care il aveti la dispozitie.

Profesionalism si costuri ajustate


Apelati cu incredere la Eurosurvey iar o echipa de ingineri geodezi cu experienta se va prezenta la fata locului pentru a demara realizarea releveului dorit conform standardului BOMA. Costul total pentru acest serviciu se stabileste in functie de metrii patrati masurati, de complexitatea proiectului, avand garantia unui rezultat corect si avantajos pentru dumneavoastra.