Bucuresti

Nu avem decat ceea ce daruim!

Nu avem decat ceea ce daruim! - Eveniment caritabil

Detalii eveniment

Telefon
0727703703
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
609

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 5 martie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Un eveniment caritabil de neuitat, organizat de Tania Popa, ce reuneste melodii celebre, recitaluri de poezii si proza!

“Nu avem decat ceea ce daruim!” este un eveniment caritabil organizat de Tania Popa si Crucea Alb-Galbena reunind melodii celebre, recitaluri de poezii si proza rostite din suflet. Taniei Popa si cauzei evenimentului s-au alaturat: Alexandra Velniciuc, Marius Manole, Medeea Marinescu, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Marius Gilea, Ghighi Eftimie, Daniel Iordachioaie, Cristi Iacob, Mihai Calin, Ion Parea, Andrei Duban, Gratiela Duban, Marian Hancu, Horia Moculescu.

Suntem in secolul 21 si statul roman demonstreaza in continuare ca nu poate sa aiba grija de cetatenii lui. Dumneavoastra, care ati reusit prin propriile forte sa va dezvoltati, sa deveniti cine sunteti astazi, stiti cat este de greu sa faci acest lucru in Romania. Ganditi-va cum traiesc si se simt aceia dintre noi pentru care membrii echipei Crucea Alb-Galbena reprezinta singurii oameni care le deschid usa. Dupa cum bine stiti, cei mai multi dintre batranii nostri nu seamana cu batranii din occident sau cu batranii din reclamele de la televizor, nu sunt niste persoane fara griji care si-au facut datoria fata de tara in care au muncit si care au dreptul acum sa-si petreaca timpul calatorind sau avand grija de nepoti. Batranii nostri sunt niste persoane care traiesc cu sentimental neputintei, care se gandesc numai la cum si cu ce sa-si mai achite taxele, sa-si cumpere medicamente sau cum sa nu le mai ingreuneze viata copiilor – asta in cazul fericit in care acestia exista.

Dumneavoastra ati inteles ca este inacceptabil ca niste oameni sa traiasca in acest mod si ati inteles ca puteti face ceva pentru a contribui la construirea demnitatii si integritatii acestora. Actele de caritate ar trebui sa devina un obicei zilnic al fiecaruia dintre noi, iar gestul dumneavoastra ar trebui sa devina un exemplu. Exista intotdeauna cineva care este mai putin norocos ca noi si care indiferent de cat efort a depus si indiferent daca si-a facut intotdeauna datoria, nu reuseste sa duca un trai decent.

Cuvantul “caritate” inseamna “iubire” in engleza veche, iar dumneavoastra, prin gestul facut, ati oferit acest pretios dar celor care in aceste zile au cea mai mare nevoie de el.

Va asteptam la un eveniment caritabil emotionant sustinut de cei mai indragiti artisti ai momentului!

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta