Bucuresti

Exco Transport Systems

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38
Telefon
0213102960
Categorie
Firme cu utilaje / echipamente
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2320

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Exco Transport Systems Bucuresti

Obiectul de activitate al Exco Transport Systems este in principal axat pe comercializarea de masini de mica mecanizare, piese de schimb si echipamente pentru constructia si intretinerea caii ferate, sina de cale ferata, produse de reparat, modernizat si intretinut calea ferata. Exco Transport Systems ofera de asemenea asistenta tehnica si service pentru produsele comercializate.

EXCO TRANSPORT SYSTEMS si-a definit in timp o pozitie clara ca furnizor de incredere atat pentru companiile publice (CN CF "CFR" SA, SCTMB, Metrorex SA, RATB etc.) cat si pentru cele private implicate in activitati de constructie sau intretinere a caii ferate. Produsele si serviciile oferite de catre producatorii reprezentati de Exco Transport Systems se ridica la standarde foarte inalte, garantand astfel o calitate excelenta a lucrarilor realizate.

Certificat de conformitate SMC Nr 205 - Prin implementarea sistemului de management al calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001 se atesta faptul ca obiectul principal al Exco Transport Systems este de a furniza produse si servicii care sa indeplineasca in mod optim cerintele clientiilor sai la standarde inalte de calitate.

Filtre

Servicii: Service, Vanzare