Bucuresti

Executie plan urbanistic zonal

PLAN URBANISTIC ZONAL

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
1146

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Executie plan urbanistic zonal

Aveti un teren si zona unde este amplasat nu va permite realizarea constructiei dorite? T&C Development din Bucuresti va intocmeste, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret, Planul Urbanistic Zonal.

Planul urbanistic zonal (PUZ) poate modifica indicii urbanistici: procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT) si regimul maxim de inaltime (RMH) in conformitate cu regulamentul local de urbanism si a legii 350 / 2001 cu modificarile ulterioare.
Aceasta documentatie poate modifica si unitatea teritoriala de referinta (UTR) in conformitate cu planul UTR si Reglemantari aferent PUG sau PUZ aprobate anterior.

Pentru avizarea Planului Urbanistic de Detaliu T&C Development va sta la dispozitie pentru obtinerea Avizului de Oportunitate, a avizului de circulatie si fluenta a traficului dar si cel de precoordonare retele edilitare. Specialistii nostri vor prezenta proiectul in cadrul comisiilor de specialitate in vederea obtinerii avizelor cerute prin certificatul de urbanism.