Bucuresti

Exmobi Company

Exmobi Company

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 42
Telefon
0212564545
Fax
0212565555
Web
https://exmobi.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 2 saptamani si 15 ore
Vizualizari
1751

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Exmobi Company Bucuresti

Exmobi Company a fost infiintata in anul 1992 de catre domnul Gherghe Ionel ca firma de intermedieri si distributie de piese si accesorii auto. Din 1992 pana in 1996 compania a fost dedicata distributiei locale a pieselor si accesoriilor auto avand ca furnizori diversi producatori si importatori locali. Anul 1996 a reprezentat pentru societatea noastra evolutia de la stadiul de distribuitor la cel de importator si distribuitor al propriilor produse.

Incepand cu anul 2004 odata cu dezvoltarea comertului modern strategia societatii noastre sa schimbat orientandu-ne catre dezvoltarea distributiei catre magazinele tip hypermarket, cash & carry si benzinarii. La inceputul anului 2007 societatea noastra a ajuns la un numar de 20 de angajati si 3500 mp de spatii de depozitare in 2 depozite.

Odata cu schimbarea legislatiei romanesti si aplicarea legislatiei europene in cadrul societatii Exmobi a fost deschisa divizia de scutere si accesorii pentru scutere Pegasso Motors, iar dupa o scurta perioada aceasta divizie a fost externalizata ca societate de sine statatoare Pegasso Motors Romania avand ca principal obiect de activitate dezvoltarea, importul si distributia scuterelor, pieselor de schimb si accesoriilor pentru scutere sub marca Pegasso Motors.

Filtre

Comercializeaza: Accesorii auto