Bucuresti

Expozitia Cosmobeauty sarbatoreste 11 ani de existenta!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
202

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Expozitia Cosmobeauty sarbatoreste 11 ani de existenta! Cosmobeauty, cel mai important eveniment beauty profesional care are loc in fiecare primavara la Bucuresti, va incepe in 2019 chiar de Ziua Femeii! Sarbatorim impreuna Frumusetea vreme de 3 zile (si 3 nopti!), de pe 8 pe 10 MARTIE, de la 10.00 la 18.00!

Adaugam de la o editie la alta, parteneri din ce in ce mai numerosi, astfel incat astazi putem sa spunem cu mandrie ca avem aprox. 2.000 mp dedicati firmelor expozante, sute de branduri reunite, cateva mii de specialisti care ne viziteaza din toata tara, Speakeri valorosi, Traineri Beauty, show-uri, seminarii Look&Learn, master classes, workshop-uri, competii profesionale de make-up, nails, coafura si o medie de 8.000 de vizitatori per editie.

La Cosmobeauty te intalnesti cu cei care conteaza cu adevarat in Industria Beauty: firmele distribuitoare de branduri profesionale, Proprietarii de Beauty Saloane, Spa-uri si clinici, investitorii si proprietarii celor mai importante firme care distribuie produse beauty profesionale in Romania.

La Cosmobeauty descoperi nu doar personalitati, ci si know how si oportunitati de afaceri: ai ocazia sa gasesti partenerul de top de care ai nevoie in business-ul tau - discutand direct cu managerii firmelor furnizoare de produse, echipamente specializate.