Bucuresti

Expressoft Technology

Detalii

Adresa
Bucuresti
Telefon
0212011102, 0212011109
Web
https://www.expressoft.eu
Social links
Categorie
Producatori software
Modificat
acum 1 saptamana si 19 ore
Vizualizari
920

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Expressoft Technology Bucuresti

Misiunea noastra in ultimii 20 de ani este aceea de a proiecta, dezvolta si livra cele mai inovatoare solutii software si cea mai inalta calitate a serviciilor pentru companiile mari si mijlocii, devenind compania lor tehnologica preferata. Ne indeplinim cu pasiune misiunea, oferind clientilor nostri componentele principale ale afacerii lor: POS, eCommerce, PMS, managementul comenzilor, sisteme de inventariere si control, CRM, ERP si instrumente de raportare, impreuna cu cele mai noi echipamente hardware, toate acestea fiind parte a unei solutii calitative si integrate.

Aplicatiile noastre de marcaj, gestiune, management si raportare se adreseaza industriei HoReCa dar si saloanelor de infrumusetare, industriei retail si resorturilor de recreere. In tot ceea ce facem ne gandim mereu atat la afacerile mici, aflate la inceput de drum, care au nevoie de simplitate si sprijin cat si la afacerile de mari dimensiuni, cu mai multe locatii, care au nevoie de flexibilitate si profesionalism!

Astfel, le oferim clientilor nostri, soft de marcaj pentru restaurant, solutie de marcaj mobil pentru Android si iOS, solutie de gestiune: stoc si inventar in Cloud, soft marcaj pentru fast-food, soft marcaj pentru delivery. Alaturi de solutia software, oferim si echipamentele hardware necesare: POS, case de marcat, cititoare de coduri de bare, cantare, monitoare toouchscreen, imprimante fiscale, imprimante termice si imprimante de etichete dar si consumabile pentru acestea: role termice, role autocopiative, role offset sau role de etichete.

Suntem mereu alaturi de clientii nostri pentru a-i sfatui in alegerea celei mai bune solutii pentru afacerea lor!

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00