Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Fake News

Fake News

Detalii spectacol

Telefon
0724255152
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 2 zile
Apartine de
Teatrul Apropo
Vizualizari
1008

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 14 aprilie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Fake News


Ideea acestui spectacol s-a născut din conștiința acută a unui paradox: lumea actuală, obsedată până la limita absurdului de comunicare, se confruntă, în mod dramatic, cu o criză a comunicării.

În cazul multora, efectul pandemiei a fost devastator, pentru că brusc s-au trezit rupți de viața pe care o știau. Dacă înainte oamenii se întâlneau cu alți oameni, acum oamenii se întâlnesc cu ei înșiși. A doua rațiune a acestui spectacol este legată de manipularea mass-media venită pe filonul căutarii senzaționalului cu orice preț. Suntem asaltați la fiecare pas de mesaje care încearcă să ne convingă și să ne transforme în susținători ai unor puncte de vedere oportuniste interesate de obținerea capitalului politic, religios sau de altă natură. În societatea actuală aceste “instrumente” au devenit mai eficiente și mai puternice decât utilizarea forței.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro