Bucuresti

Felix Moldovan este primul percutionist roman cu diploma in domeniu

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
763

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol


Felix Moldovan este primul percutionist roman cu diploma in domeniu, rezident in cel mai in voga club din lume, "The Best Global Club; AMNESIA".Cum a ajuns acolo? "Povestea e foarte scurta dar concentrata. Am fost invitat de bebelusa Oana sa cant la castingul de dansatoare pentru Ibiza doar ca fond sonor pentru animatoare. Seful de aici m-a placut atat de mult ca m-a luat cu el... so here I am" ne povesteste Felix.


Pe Felix Moldovan l-a vazut cantand alaturi de trupe ca Byron, Spin sau Morandi. "Alaturi de Morandi am cantat in fata a 35 de mii de spectatori. Nici un sentiment nu e mai special ca acela de a te afla in fata a mii de oameni care iti apreciaza talentul. Cred ca fiecare om are un talent care trebuie exploatat la maxim. Asta am facut eu cu percutia si D-zeu mi-a aratat ca se poate."


Pentru a impartasi experienta in domeniul percutiei si altor iubitori, Felix Moldovan s-a implicat intr-un proiect muzical, scoala de rock (www.rockschool.ro), unde este profesor de percutie.Mai multe aici:

http://www.amnesia.es/webapp/performances_detail?mcon_id=522