Bucuresti

Festivalul I am The Rocker anunta suplimentarea biletelor pe zile precum si programul evenimentului

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Festivalul I AM THE ROCKER anunță suplimentarea biletelor pe zile precum și programul evenimentului


În urma epuizării biletelor pe zile din cadrul promoției early bird de la I AM THE ROCKER, Phoenix Entertainment vine în întâmpinarea publicului și anunță prelungirea promoției pentru încă 500 de bilete pe zi.

Astfel, în urma cererilor primite de la cumpărători, organizatorii au decis ca biletele pe zi să rămână în continuare la prețul promoțional de 125 de lei.

După epuizarea biletelor promoționale, prețul tichetelor pe zi la I AM THE ROCKER va deveni 135 lei.

I AM THE ROCKER se va desfășura în weekendul 4-5 iulie la Romexpo și va fi primul festival de rock și metal din România realizat după standarde internaționale.

În prima zi vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode și Diamonds are forever, iar în cea de-a doua zi publicul se va putea bucura de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.

Vă reamintim că, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permițând accesul tuturor fanilor, până în fața scenei. Drept urmare, vă sfătuim să veniți din timp, pentru a prinde loc cât mai în față!

Pe lângă muzică, fanii au la dispoziție și numeroase opțiuni de distracție: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Totodată, datorită numeroșilor rockeri din afara Capitalei care vor să ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment oferă și spațiu de camping cu toate dotările incluse la doar 9 lei pentru întreaga durată a festivalului. În plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare specială și de o garderobă în care să își depoziteze casca și alte accesorii.

Și pentru că, după distracție și mult headbanging fanii vor deveni însetați, apa plată va fi complet gratuită! Biletele sunt disponibile în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.