Bucuresti

Festivalul K-Lovers

Festivalul K-Lovers

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
259

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ambasada Republicii Coreea în România anunță a 7-a ediție a Festivalului K-Lovers, organizat de această dată cu participarea publicului, ce își propune să aducă mai aproape publicului român cultura și tradițiile coreene. Alături de Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK) al Universității Româno-Americane, vă invităm să ne bucurăm împreună de o serie de evenimente menite să ne arate o mică parte a diversității culturale bogate a Coreei de Sud!

Festivalul se va desfășura în perioada 12-14 mai și promite numeroase spectacole live, mâncare și jocuri tradiționale coreene, precum și activități în aer liber, ateliere și o paradă a costumelor tradiționale coreene (hanbok), ce vor avea loc la Universitatea Româno-Americană, București.

În deschiderea Festivalului, Excelența Sa, domnul Rim Kap-Soo, Ambasadorul Republicii Coreea în România, va susține joi, 12 mai, o prelegere în limba engleză despre situația regională actuală și implicațiile pentru Asia de Nord-Est. Seria de evenimente va continua cu o diversitate de cursuri și ateliere ce se remarcă prin diversitatea temelor, variind de la muzică, gastronomie coreeană, pictură, jocuri și artă. Pentru detalii, vă rugăm să consultați programul de mai jos.

Festivalul se va încheia cu Gala aniversară Korea Corner sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 18:00, în Aula Magna a Universității Româno-Americane, Gala care celebrează și aniversarea proiectului Korea Corner. Evenimentul include mai multe ceremonii de premiere pentru cei mai buni studenți ai Centrului de Studii Studii Româno-Coreene (și nu numai!), și promite un spectacol de neuitat cu muzică tradițională coreeană și modernă, alături de toți K-lovers din România.

Accesul la Festival este gratuit. Formularul pentru înscriere pentru anumite ateliere, precum și pentru Gala este disponibil pe link-ul de mai jos. Vă rugăm să verificați și pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe informații.