Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Fete de usi infoliate

Fete de usi infoliate - Protege Parol

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
632 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
634

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Stim ca in orice seara dupa o zi lunga de munca orice persoana isi doreste sa se bucure de eleganta si frumusete in casa sa alaturi de familie si cei dragi. Tocmai de aceea, pe site-ul Protege Parol o sa gasesti o gama completa de fete de usi din MDF care sunt mai bine prelucrate decat PAL-ul si au o suprafata mult mai uniforma care sa le permita sa le acoperi cu folie PVC pentru a le proteja.

Aceste tipuri de fronturi de mobila iti dau sansa sa te bucuri de produse elegante care sa ofere protectie maxima mobilierului tau fara sa aplici cant. Produsele din MDF sunt foarte rezistente la lovituri, temperaturi inalte si la umiditate - ele se folosesc in special in bai sau bucatarii.

Filtre anunt

Material: MDF
Gen mobila: Fronturi MDF

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro