Bucuresti

Fii mereu in controlul proprietatilor tale cu ajutorul camerelor de supraveghere iUni

Fii mereu in controlul proprietatilor tale cu ajutorul camerelor de supraveghere iUni

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
204

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nu sunt rare situatiile in care casa sau alte bunuri pot deveni tinta unor persoane rau intentionate. Pentru a asigura un grad ridicat de protectie si a fi la curent cu tot ce misca in apropriere, instalarea unei camere de supraveghere este esentiala. Conectata la un computer sau telefon poate genera imagini in timp real de la locul in care este amplasata, chiar daca tu esti la multi kilometri distanta. De asemenea, acesta nu este singurul mod in care pot fi folosite, ele servind diferitor scopuri pe care le vei afla in cele ce urmeaza. Cumpara camere pentru interiorul si exteriorul caselor si bucura-te de toate avantajele pe care ti le poate oferi o camera de supraveghere de la iUni.

De ce este important sa instalezi o camera de supraveghere in locuinta?

Exista o multitudine de motive care sa justifice necesitatea unei camere de supraveghere si fiecare persoana ar trebui sa le cunoasca.

Sunt o masura de preventie si de protectie

In cazul in care locuinta ta este implicata intr-un incident de orice natura, poti afla imediat cine si in ce mod a actionat. Astfel, oferi dovezile de baza pentru ancheta, timpul de rezolvare scade semnificativ si tu vei putea obtine despagubirile aferente mult mai repede. De asemenea, conectata la un sistem de alarma si securitate, camera poate genera un semnal de alerta cand se apropie persoane necunoscute, limitand accesul.

Esti mereu la curent cu persoanele care iti calca pragul

Contrar asteptarilor, nu doar in caz de furt sau alte evenimente neplacute sunt utile. Cu ajutorul lor poti sti in permanenta cine paseste in locuinta, chiar daca nu esti acasa.

Poti observa diferite tipuri de comportament

Daca ai angajati interni sau pur si simplu vrei sa studiezi comportamentul copiilor sau ai altor membri ai familiei atunci cand sunt singuri, camerele te pot ajuta sa observi daca totul este in aria normalului. Poate ca iti faci griji ca cei mici nu se descurca singuri sau vrei doar sa ii supraveghezi; sau poate vrei sa observi cauzele unor tipare ciudate de comportament, imaginile generate de camere sunt cea mai usoara modalitate de a face acest lucru.

Afli ce se discuta in absenta ta

Cu siguranta cel putin o data ai vrut sa stii ce discuta altii atunci cand nu esti de fata. Acest lucru nu mai trebuie sa ramana doar la nivel de dorinta pentru ca poate fi materializat foarte usor. Instalezi o camera de supraveghere intr-un loc ascuns si vei fi la curent cu toate informatiile care au circulat in camera respectiva 24 din 24.

De ce sa optezi si pentru o camera video de exterior?

Zona dimprejur este mereu monitorizata

La fel ca dispozitivele pentru interior, si variantele pentru exterior sunt in principal utilizate ca metoda de protectie. In plus, ele pot surprinde mult mai multe imagini importante si de aceea se recomanda ca cele doua variante sa fie folosite simultan.

Pot servi drept instrument de rezolvare a unor probleme care nu te implica in mod direct

Dat fiind faptul ca au un grad mare de acoperire, pot surprinde si imagini care nu implica proprietatea in cauza. Astfel, in caz de incidente pe strada sau in vecini, inregistrarile ar putea reprezenta principalul mod in care sa se afle ce s-a intamplat.

Alege variantele iUni si ai garantia calitatii la nivel inalt

iUni a pus bazele unei game foarte variate de astfel de dispozitive, in asa fel incat sa fie compatibile cu nevoile tuturor. Sunt eficiente, compacte, usor de folosit si camuflat, in asa fel incat sa atinga nivelul maxim de eficienta.