Bucuresti

Firma SC Mobina SRL - peste 20 de ani de traditie si expertiza

FIRMA S.C. MOBINA SRL – PESTE 20 DE ANI DE TRADITIE SI EXPERTIZA

Detalii articol

Web
https://www.mobina.ro
Social links
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1212

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

De peste 20 de ani lucram in tovarasie cu lemnul, il iubim, il valorificam si il respectam. Pentru S.C. MOBINA SRL, www.mobina.ro, lemnul este cel mai de pret material natural. Zi dupa zi, cu fiecare proiect finalizat, devenim tot mai apropiati de secretele lemnului. Am invatat cum sa ii convertim valentele intr-un bun de mare pret, indispensabil vietii unui om civilizat - o casa. Rezultatul celor doua decenii de munca asidua a celor de la S.C. Mobina SRL este un portofoliu bogat de case de lemn, dintre care unele au devenit modele emblematice pentru expertiza noastra, verificate asadar de trecerea anilor.

Unde ne gasiti

La poalele muntilor Stanisoara, in judetul Suceava, firma S.C. MOBINA SRL isi are sediul de baza, dar mesterii si specialistii nostri si-au dus munca si talentul peste tot in tara. Ne-am nascut si traim in mijlocul lemnului si, fara falsa modestie, il consideram esenta vietii noastre.
Respectul pentru lemn incepe chiar in mijlocul padurii, in tovarasia copacului care se va incredinta cu totul mainilor noastre, caci cei care lucreaza lemnul nu pierd si nu irosesc nimic. Pentru noi padurea este o resursa pe care o gestionam cu maxima responsabilitate. Trainicia si duritatea lemnului sunt transformate de noi, S.C. MOBINA SRL, in elemente de structura ale constructiei din care va lua nastere minunea unei case de lemn. O singura materie prima si atat de multe posibilitati!

Traditie si expertiza


Traditia de secole ne-a transmis secretele meseriei, iar intreaga echipa de mesteri priceputi ai S.C. MOBINA SRL, alaturi de proiectanti si specialisti in materiale moderne de constructie se mandresc cu expertiza dovedita cu ocazia fiecarui proiect dus la bun sfarsit.

Toate au fost posibile datorita ambitiei si vointei noastre de a ne adapta oricaror conditii economice si oricarui trend in materie de constructii case de lemn. Am venit mereu in intampinarea pietei si a potentialilor clienti fie cu oferte pre-desenate, fie cu disponibilitatea de a transpune pe hartie visul de o viata al unui potential proprietar. Experienta ne-a ajutat sa personalizam fiecare proiect si datorita respectului cu care am tratat cererile si doleantele clientilor nostri.

Case ecologice si case economice


Tovarasul de nadejde, materia noastra prima, lemnul, ne-a permis sa fim versatili si originali cu orice ocazie, fie ca proiectul a apartinut unui case ecologice, fie unei case economice.

In cazul executiei unei case ecologice, am avut grija sa implementam toate acele solutii care aveau ca finalitate protejarea mediului, crearea unui ecosistem natural si integrarea casei ecologice in natura, cu cel mai redus impact. Spre exemplu, unul dintre cele mai importante aspecte, cel al economisirii energiei este pus in practica incepand din faza de design. Se stie ca lemnul este un material ecologic, care nu polueaza mediul in niciun stadiu al prelucrarii lui, nu este toxic si, practic, nu lasa niciun fel de deseuri la incheierea santierului.

Desi in cazul unei case din lemn economice, primul aspect care ne retine atentia este cel al costurilor mult mai reduse, subliniem faptul ca cei de la S.C. MOBINA SRL nu permitem niciun rabat de calitate in ce priveste rezistenta acestor case. Specialistii nostri sunt in masura sa va ofere solutii de constructii din lemn lamelar si alte materiale pe baza de lemn (tip OSB), precum si alte sortimente de placi. Toate acestea, imbinate cu o tehnica constructiva avansata confera rezistenta structurii generale si confort termic la interior.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari