Bucuresti

Flamingo Vet

Detalii cabinet veterinar

Adresa
Bucuresti, Soseaua Giurgiului, nr. 103
Telefon
0213320025, 0761575489
Social links
Categorie
Cabinete veterinare
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
2788

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet veterinar

Flamingo Vet Bucuresti

Consult oftalmologic sau auricular complet vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebările pe care le aveți despre starea de sănătate a animăluțului dumneavoastră.

Analize
Biochimie sânge Aparatul de biochimie uscată Reflovet Plus ne poate indica valorile parametrilor de sânge într-un timp foarte scurt. Astfel, o posibilă disfuncție a diferitelor organe interne este scoasă în evidență, ajutând la determinarea corectă a diagnosticului.
Sumar urina + sediment Într-un minut, dintr-o probă de urină putem afla glucoza, proteinele, bilirubina, elementele eritrocitare, nitriti și leucocite exprimate în urină, pH-ul urinar. Putem determina prezența și densitatea litiazei urinare. Imagine analize Kituri specifice în depistarea anumitor boli
Depistarea bolilor virale
Toxoplasmoză
Peritonită infecţioasă felină

Microbiologie şi parazitologie
Indiferent că e vorba de exudate faringiene, secreții auriculare sau raclaj curanat, suntem pregătiți să găsim factorul etiologic pentru a putea administra un tratament corespunzator. Microbiologia constă în examene bacteriologice și micologice plus antibiograma.

Microchip şi paşaport
Identificarea elecronică este foarte ușor de realizat: se aplică injectabil sub cutanat în zona cefei microcipul cât un bob de orez care nu îi dăunează sau nu îl deranjează pe animăluțul dumneavoastră, pașaportul este completat de către medicul veterinar și aprobat de către Direcția Sanitar Veterinară.

Detartraj
Cu ultrasunete - pentru acest tip de detartraj este obligatorie tranchilizarea animalului. Aceasta se face cu Domitor, produs commercial care ne permite trezirea animalului după ce terminăm manopera, cu antidotul lui, Antisedam. Recomandăm ca animalelor trecute de vârsta de 8 ani să li se facă un minim set de analize pentru a evita anumite neplăceri în urma anesteziei)
Manual, numai daca permite comportamentul animalului.

Tratamente
În urma oricărui diagnostic se impune un tratament injectabil, perfuzabil sau oral, pe o perioadă mai lungă de timp sau mai scurtă. Vom încerca să tratăm animăluțul dumneavoastră cât mai nedureros posibil și cu cât mai puțin stres din partea lui.

Chirurgie
În camera special amenajată pentru chirurgie, cu masa din inox pentru o sterilizare cât mai bună, cu lampă, sterilizator, electrocauter etc. putem realiza manopere chirurgicale de genul ovariohisterectomiilor, mamectomii, orhidectomie, gastroeneterotomii, chirurgie oftalmologică, extirpare formațiuni neoplazice etc.

Cosmetica felina si canina
Încercăm să oferim cățelușului sau pisicuței dumneavoastră un aspect curat, îngrijit, dar mai ales moderm. La cabinetul FlamingoVet putem spăla și usca animăluțele chiar înainte de tuns pentru a fi siguri de reușita tunsorii. Cosmetica presupune și toaletarea unghilor, a urechilor și a glandelor perianale.

Deplasare la domiciliu

Ecograf.


Orar cabinet veterinar

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 16:00
Duminica: 9:00 - 14:00