Bucuresti

FLASHMOB cu ocazia Galei Internationale de Opereta si Musical

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
573

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In pragul celei de-a patra editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e Frumoasa!", Teatrul National de Opereta „Ion Dacian" organizeaza un eveniment special, cu scopul de a oferi bucurestenilor, in avanpremiera, un micro-spectacol sustinut de solistii, baletul si orchestra teatrului.


Flasmob-ul organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian" va dura 5 minute si se va bucura de participarea solistilor Teatrului National de Opereta "Ion Dacian": Anca Turcasiu si Catalin Petrescu, precum si a membrilor baletului, corului (dirijat de maestrul de cor Gabriel Popescu) si orchestrei teatrului (sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu).

Evenimentul are loc cu ocazia celei de-a patra editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e Frumoasa!" si a Galei Internationala de Opereta si Musical, conceputa sub indrumarea artistica a lui Bogdan Strutynsky (Ucraina) si a lui Razvan Ioan Dinca. In acest an, Gala se numara printre cele mai ample evenimente din cadrul festivalului, reunind pe aceeasi scena peste 120 de artisti din sase tari: Rusia (Teatrul de Stat de Comedie Muzicala din Sankt-Petersburg), Ungaria (Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta), Ucraina, (Teatrul National Academic de Opereta din Kiev), Bulgaria (Teatrul Muzical National "Stefan Makedonski" din Sofia), Slovacia (Opera de Stat din Banska Bystrica) si Romania (Teatrul National de Opereta "Ion Dacian"). Alaturi de Corul, Baletul si Orchestra Teatrului National de Opereta „Ion Dacian", dirijata de maestrul Istvan Sillo (Ungaria), solistii invitati vor interpreta fragmente de opereta si musical aflate in repertoriul international.

Un flashmob este o manifestare artistica ce are loc intr-un spatiu public, in care artistii apar spontan din multimea de oameni, pentru a executa un mic spectacol, de scurta durata, redisparand apoi in multime