Bucuresti

Flexo House

Flexo House

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Iosifesti, nr. 2 E
Telefon
0212563818, 0722355501
Fax
0212560416
Web
http://www.flexohouse.ro
Categorie
Firme tiparire
Modificat
acum 12 luni si 11 ore
Vizualizari
2942

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Flexo House Bucuresti

Cu o experienta de peste 10 ani, Flexo House este in pas cu ultima tehnologie, ceea ce ne ajuta sa realizam clisee flexografice digitale pentru orice tip de design.

Servicii:

1. Clisee Flexografice

Cliseele utilizate la imprimarea flexografica sunt executate fie prin metoda analog (cu ajutorul filmului foto negativ), fie prin metoda digitala (imaginea digitala se transmite computer-to-plate).
Materia prima utilizata este de cea mai buna calitate.

FLEXO HOUSE utilizeaza urmatoarele grosimi ale placilor de fotopolimer, adaptate diverselor inaltimi de tipar:
  • 1,14 mm
  • 1.70 mm
  • 2.54 mm
  • 2.84 mm
  • 4.32 mm
2. Grafica si design
  • Un design de marca pentru un produs de marca.
  • Noi putem crea imaginea pentru tipul de produs ambalat si apoi s-o adoptam la suportul de imprimat, sa-i facem separatia pe culoare si s-o pregatim in vederea tiparirii. Astfel imaginea prelucrata in studioul nostru grafic ia o forma cat mai aproape de efectul final, fiind vizualizata cu ajutorul unui proof digital.
  • Cele mai tipice aplicatii ale flexograficii sunt sacosele din plastic si hartie, etichetele autoadezive, ambalajele pentru food si non-food, etc.
3. Asistenta Tehnica

Firma vine in intampinarea clientilor nostri si testeaza masinile de tipar in vederea stabilirii performantelor acestora, cu aujutorul unor clisee test. Apoi cu ajutorul aparatelor de masura a densitatii de culoare, precum si a unui software specializat , se stabileste o curba de compensare a dot gainu-lui pentru fiecare client al nostru, aceasta permitand ca de fiecare data a tipariri ambalajului calitatea imprimarii sa fie foarte buna.
Succesul executiei unui tipar flexo incepe odata cu intelegerea intregului proces de imprimare. Consultantii nostri va vor explica toate aceste detalii.Filtre firma

Tip: Imprimare flexo, Print digital
Dimensiuni tiparire: Dimensiuni personalizate