Bucuresti

Floor Consulting

Floor Consulting

Detalii decoratiune

Adresa
Bucuresti, Strada Mihail Georgescu, nr. 6
Telefon
0747200256
Web
http://www.floorconsulting.ro
Categorie
Firme decoratiuni
Modificat
acum 6 zile si 11 ore
Vizualizari
324

Voteaza & Distribuie

Prezentare decoratiune

Floor Consulting Bucuresti

Floor Consulting este o companie cu capital privat autohton, dar cu diverse colaborari in spatiul international, desfasurandu-si activitatea pe piata romaneasca din 2006. Inca de la aparitie, compania si-a castigat notorietatea datorita colaborarilor desfasurate in beneficiul clientilor, carora le ofera produse ce respecta cele mai inalte standarde europene.

Produse supuse celor mai inalte standarde europene

Gama de produse oferite de Floor Consulting cuprinde mocheta, produsa de Balsan si Modulyss. Din catalogul oficial puteti comanda suprafete de mocheta din colectiile BALTA & ITC Collection si DOMO Collection; covoare PVC si linoleum, provenite de la producatorii de top Gerflor si Tarkett si, nu in ultimul, rand, pardoseala flotanta de efect, antiderapante, antistatice, anntialergice si lipsite de toxine. Floor Consulting aloca fiecarei categorii de produse o recomandare in privinta modului si a contextului in care acestea ar trebui sa fie montate, specificand, in cazul mochetelor, destinatia mochetelor destinate traficului intens sau a celor pentru living si dormitor.

Servicii integrate care degreveaza clientii de preturi aditionale

In egala masura, paleta de servicii oferite de Floor Consulting este la fel de vasta precum cea a produselor. In privinta Floor Consulting nu se poate vorbi despre un serviciu individualizat, ci de un pachet de servicii integrate, care degreveaza semnificativ clientii de preturi suplimentare. Compania ofera consultanta gratuita clientilor interesati de produsele acestia, indiferent de volumul la care se raporteaza comanda. Totodata, personalul companiei se ocupa de masuratorile necesare pentru montarea suprafetei in spatiul specificat, pentru a evita situatiile in care masuratorile transmise de clienti au fost inexacte, iar materialele insuficiente pentru montare. In plus, Floor Consulting se ingrijeste de transportul si montajul suprafetelor de mocheta, covor PVC sau linoleum dar si a suprafetelor de pardoseala flotanta.

Oricand aproape de clienti

Compania Floor Consulting se distanteaza de concurenta printr-o atentie notabila acordata clientilor sai. In acest sens, website-ul companiei beneficiaza de o sectiune de blog, menita sa ofere informatii de actualitate despre cum pot acestia sa maximizeze durata de viata a suprafetelor achizitionate sau cum pot evita deteriorarea acestora. In plus, magazinul online prezentat publicului larg contine testimoniale ale clientilor ce au colaborat cu Floor Consulting, prin intermediul carora interesati de produsele oferite de comapanie isi pot extrage singuri opiniile cu privire la probabilitatea unei colaborari cu Floor Consulting.

Floor Consulting isi apleaca serviciile si produsele publicului larg, dornic sa faca o schimbare de design interior sau pur si simplu sa aduca un aer actual locuintelor si spatiilor care isi desfasoara activitatea. Dincolo de a fi o companie cu capital privat autohton care ofera transparenta si seriozitate colaborarilor incheiate, Floor Consulting si-a extins relatiile in afara tarii, dezvoltand parteneriate in raport cu cei mai sonori producatori de mocheta, covor PVC, linoleum si pardoseala flotanta, maximizand efectele calitatii lor prin furnizarea unui pachet de servicii integrate sub egida obiectivului de a oferi satisfactie deplina clientilor sai.

Orar decoratiune

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre decoratiune

Decoratiuni: Covoare PVC, Linoleum, Mocheta