Bucuresti

Formația de nuntă Trupa 2 Zece e gata să facă față distracțiilor în 2022

Formația de nuntă Trupa 2 Zece e gata să facă față distracțiilor în 2022

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
68

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Am intrat în 2022, iar emoțiile apropierii marelui eveniment din viața ta încep să se resimtă din ce în ce mai tare? Ai pus la punct majoritatea detaliilor, însă nu te-ai hotărât cu privire la ce formație de nuntă să apelezi?

Rezervă-ți chiar acum o dată, iar Trupa 2 Zece se pregătește pentru nunta ta

Cunoaștem foarte bine ce înseamnă emoțiile unui eveniment cu mare încărcătură emoțională, precum ziua în care doi oameni își unesc destinele pe viață, acea zi fiind cea care rămâne întipărită nu doar în mințile mirilor, părinților, nașilor, ci a tuturor celor care iau parte la evenimentul special.

Drept urmare, dacă încă ești în căutarea unei formații de nuntă în București, orientează-te către o trupă cu experiență, cu un repertoriu cât mai bogat și dispusă să facă totul pentru ca momentul să fie unul la care să te gândești cu nostalgie și drag de fiecare dată. Astfel, Trupa 2 Zece este cea alături de care poți să concretizezi toate aspirațiile enumerate anterior și care încă se află în interiorul inimii tale.

Unde-i rost de distracție, 2 Zece face parte din reprezentație

Indiferent de amploarea evenimentului pe care dorești să-l organizezi, noi suntem mereu pregătiți. Ca trupă de cover, dispunem de toate cele necesare pentru o petrecere super reușită, începând de la instrumente foarte bune și culminând cu o sonorizare excelentă. De asemenea, trebuie să mai adăugăm faptul că trupa noastră este formată din 7 membri: 2 chitariști (chitară electrică și bas), 3 soliști, clăpar și toboșar.

Momente de pauză? Nici gând!


Foarte multe persoane din cele care au fost interesate de serviciile noastre ca trupă de cover ne-au întrebat cât de des luăm pauze. De aceea, ținem să precizăm că nu există momente de pauză muzicală pe toată durata evenimentului. Mai exact, asigurăm MC (Maestrul de Ceremonii), cel care se ocupă în detaliu de organizarea momentelor specifice evenimentului, precum deschiderea petrecerii, dansul mirilor, aruncatul buchetului, tortul mirilor etc. Totodată, oferim momente cafe concert pentru primirea invitaților, momente de cover live, precum și momente de folclor, la cerere. Cu alte cuvinte, în calitate de trupă de nuntă, abordăm orice gen muzical, în funcție de preferințele tale și ale invitaților, excluzând manelele.

Vrei să afli mai mult decât atât?


Așa cum deja intuiești, suntem prezenți și pe rețelele de socializare, iar dacă vei căuta pe formații de nuntă, noi ne vom afla printre primele rezultate care ți se vor genera. De exemplu, dacă dorești să asculți câteva fragmente muzicale din cadrul evenimentelor pe care le-am onorat recent, pe pagina noastră de Facebook, precum și pe YouTube, te vei putea bucura de câteva demonstrații care te vor cuceri.

Autor