Bucuresti

Fotbalul adevărat se joacă între prieteni!

Fotbalul adevărat se joacă între prieteni!

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1255

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Fotbal românesc la Rio de Janeiro la vară: aceasta este provocarea pe care o propune Bergenbier tuturor românilor!

Cupa Prieteniei Bergenbier, lansată astăzi, va fi cea mai mare competiție de fotbal între prietenii din România. După un maraton de derby-uri la nivel național, finala se va disputa pe plaja Copacabana, în Rio de Janeiro, Brazilia.

Competiția a fost lansată pe singurul heliport aflat la înălțime, din centrul Bucureștiului, de cătrecinci sportivi de elită din România, care au improvizat un schimb de pase între prieteni.Leonard Doroftei, Mihai Leu, Valentin Porcișteanu, Marius Urzică și George Purice au dat startul inscrierilor în Cupa Prieteniei Bergenbier și au demonstrat că fotbalul între prieteni nu ține cont de loc sau de vreme, ci doar de entuziasmul participanților la joc.

Pentru a participa în Cupa Prieteniei Bergenbier, prietenii trebuie să formeze o echipă de cel puțin 6 jucători și rezerve (minim o rezervă și maxim patru rezerve). Echipele se vor înscrie pe pe sistemul primul venit, primul servit pe site, unde vor găsi și regulamentul complet al competiției.

Fazele zonale ale Cupei Prieteniei

Pentru acest turneu, România va fi împărțită în două zone: Est si Vest. Competiția cuprinde două turnee finale, unul pentru zona estică a țării, altul pentru zona de vest. 15 orașe din fiecare zonă vor fi gazde ale competiției din martie până în mai, urmând ca peste 1.000 de echipe să participe în prima fază a competiției, câte 32 în fiecare localitate.