Bucuresti

FotoTime

Detalii fotograf

Adresa
Voluntari, Bulevardul Pipera, nr. 168 A
Telefon
0749244103
Web
https://fototime.ro
Social links
Categorie
Fotografi
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
271

Voteaza & Distribuie

Prezentare fotograf

FotoTime Pipera

„Vreau sa surprinzi sarutul bland pe care mi-l da mama inainte de a intra in biserica”, „imi doresc ca fotografiile de la nunta mea sa fie cele mai frumoase” sau „trebuie neaparat sa fac o superpoza cu prietena mea din copilarie” sunt doar cateva dintre miile de cereri pe care le aud de la viitorii miri si imi place asta pentru ca sunt fotograf de nunta si nu numai!

Imi place sa imortalizez emotia fiecarei mirese imbracate in rochita alba mult visata si imi plac glumele pe care le fac baietii atunci cand il pregatesc pe ginerica pentru fericitul eveniment. De la fiecare nunta plec cu ceva nou invatat, imi plac evenimentele deosebite din viata oamenilor, tocmai de aceea ma straduiesc ca la fiecare nunta sa fac ALTFEL de fotografii, scose din tipar.

De fiecare data, in functie de cerintele cuplului, incerc locatii diferite, tocmai pentru ca fiecare pereche de miri sa se poata mandri cu un cadru unic, asa cum este si nunta lor. Am observat ca-mi iese de cele mai multe ori, doar sunt un fotograf de nunta, nu?! Eeee, nu o spun doar eu, desigur, ci prietenii si sutele de cupluri care m-au ales pana acum.

Filtre fotograf

Servicii oferite: Fotograf nunta