Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Fragmente de traditie

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1022

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Sambata, 6 martie, incepand cu ora 16.00, in incinta City Mall, va asteptam la expozitia intitulata "Fragmente de traditie" organizata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Expozitia va reuni cele mai reusite lucrari ale copiilor, cu varsta cuprinsa intre 10 si 15 ani, membri ai Clubului de Excelenta Dan Voiculescu care au participat la proiectul "Fragmente de traditie".

Copiii au pictat, au desenat si au modelat, pe parcursul mai multor vizite la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, reunind acele elemente ale artei populare care i-au impresionat. Programul vizitelor a fost structurat tematic, astfel, fiecare vizita s-a concentrat asupra unei anume teme. Ceramica traditionala, elementele de mobilier ale unei case taranesti si cea a costumului popular au fost pe rand scrutate de catre tinerii artisti, iar, la final, pasiunea lor pentru artele vizuale si pentru arta populara romaneasca a capatat forma unor schite, tablouri si planse.

Acum isi doresc sa ne arate tuturor cum a rodit in ei aceasta experienta. In ce fel vad ei arta traditionala romaneasca sau care sunt motivele pentru care ea ar trebui mai atent pastrata si observata. Totul pentru ca acele marunte "Fragmente de traditie" sa gaseasca, pe mai departe, pastratori tineri, entuziasti si plini de har.

Toti cei 45 de tineri care au participat in proiect studiaza artele vizuale in cadrul Clubului de Excelența Dan Voiculescu.

Proiectul "Fragmente de traditie" este derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei prin intermediul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, club care reuneste copii și tineri deosebiți, cu aptitudini si talente remarcabile, in diferite domenii de activitate. Proiectul va continua cu un modul dedicat culegerii de cantece si poezii vechi populare.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/