Bucuresti

FreeStay a aniversat 2 ani de existenta, cu portile inchise!

FreeStay a aniversat 2 ani de existenta, cu portile inchise!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 6 zile
Vizualizari
814

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Luna octombrie este luna aniversarilor în TRIBUTE! Dupa aniversarea a cinci ani de muzica live, marca TRIBUTE, trupa FreeStay a sarbatorit 2 ani de existenta pe aceeasi scena pe care a debutat.
“X-mentorul” - cum il numeste Delia Matache - Florin Ristei, impreuna cu band-ul sau au inceput show-ul cu sala plina, avand alaturi de ei publicul TRIBUTE si invitatii surpriza care au prefatat evenimentul cu urari inregistrate. Delia Matache, Smiley, Alex Velea, Dan Bittman, Andreea Banica, CRBL si Mandinga sunt doar o parte dintre cei care au celebrat alaturi de FreeStay acest moment important. Energia transmisa de public a confirmat succesul inregistrat de trupa în cei doi ani de existenta, devenind rapid una dintre cele mai iubite band-uri din Romania.
Intreaga seara a fost caracterizata de euforia si atmosfera unei adevarate sarbatori in randul publicului, acesta bucurandu-se de concertul live, fredonand si dansand pe toate piesele FreeStay.
Momentul mult asteptat de toti invitatii a fost lansarea in premiera a noului single Freestay -Altfel de magie. Piesa este o poveste de dragoste spusa in maniera specifica FreeStay – pozitiva, plina de energie, un joc de seductie in doi, cu umor si buna dispozitie. Show-ul Freestay a antrenat publicul pe tot parcursul serii, fiind inca una dintre serile reusite, cu mult dans si atmosfera de calitate, specifice TRIBUTE.
Concertul aniversar FreeStay marcheaza cu succes inceputul sezonului de evenimente live in TRIBUTE, evenimente menite sa aduca experienta muzicii de calitate in vietile bucurestenilor si nu numai. Weekend-ul intampina publicul TRIBUTE cu alte doua trupe senzationale care vor concerta vineri si sambata: Jukebox si Publika.
Programul complet, precum si mai multe detalii despre urmatoarele evenimente pot fi gasite pe www.TRIBUTE.ro si pe pagina oficiala de Facebook, www.facebook.com/TRIBUTE.