Bucuresti

Fun Science

Fun Science

Detalii gradinita/club

Adresa
Bucuresti, Strada Martisor, nr. 59
Telefon
0722685804
Web
https://funscience.ro
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1027

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Fun Science Bucuresti

Fun Science
, compania numarul unu in domeniul sau, din Europa, imbunatateste educatia pe care copiii nostri o primesc folosind concepte noi si inovatoare; aduce lumea stiintei mai aproape de copii intr-o maniera unica:
  • Experimentele stiintifice sunt distractive; copiii descopera ca ceea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice.
  • Ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor in cadrul petrecerilor pentru copii si atelierelor scolare.
  • Programele noastre sunt complementarea programelor scolare, ajutand la asimilarea conceptelor fundamentale si stimuland interesul in aceste domenii.
  • Metoda de predare este sub forma unor activitati interactive in care au participat deja peste 4,500,000 copii din Europa, America si Asia.
  • Profesionistii care formeaza Fun Science – monitori, educatori si oameni de stiinta – urmaresc acelasi tel: satisfacerea totala a copiilor, parintilor si clientilor.