Bucuresti

Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei

Detalii ONG/organizaţie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada C. A. Rosetti, nr 47
Telefon
0213213022
Social links
Categorie
ONG şi organizaţii
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
4182

Voteaza & Distribuie

Prezentare ONG/organizaţie

Fundatia Calea Victoriei 2007 propune ateliere si evenimente culturale tinerilor si adultilor interesati de domeniile umaniste. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra. Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avind ca prim lector pe dl Neagu Djuvara.

Principalul obiectiv al fundatiei este sa ofere sansa tinerilor si copiilor (cu sau fara mijloace materiale), elevi sau studenti, de a participa gratuit la evenimentele si cursurile fundatiei in domenii de cultura generala, cu scopul de a oferi alternative si perspective asupra unor domenii de studiu umaniste si asupra unor profesii mai putin cunoscute si insuficient promovate si sustinute de sistemul educativ actual.

De asemenea, prin cursurile si evenimentele organizate de fundatie, sint sustinuti si promovati tineri absoventi ai facultatilor umaniste (masteranzi, doctoranzi, cercetatori, etc) care au sansa de a preda, de a-si imbogati cunostintele prin contactul cu publicul de toate virstele.