Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Funerare 24

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Strada Sebastian Mihail, nr. 44
Telefon
0759555551
Social links
Categorie
Firme pompe funebre
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1061

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Funerare 24 Bucuresti

Servicii funerare Bucuresti & Ilfov (servicii non stop, raspundem la telefon la orice ora din zi si din noapte). Consultanta de specialitate gratuita. Constatare deces. Imbalsamare. Toaletare. Acte necesare. Cruce, sicriu, aranjamente funerare si coroane. Transport funerar. Inmormantare (ori incinerare).

Pachete funerare complete: economice, standard sau premium. Solutii optime pentru decesul acasa, la spital sau azil. Toate pachetele acopera necesitatile funerare – de la strictul necesar pana la optiuni extra. De asemenea, includ atat consiliere de specialitate, cat si produse funerare si servicii de cea mai buna calitate. Puteti apela la ajutorul de inmormantare pentru a obtine rambursarea cheltuielilor funerare. Detalii gasiti pe site-ul nostru.

Orar firma

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro