Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Future Trip aduce industria organizării de evenimente la un alt nivel

Future Trip aduce industria organizării de evenimente la un alt nivel

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
401

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un brand nou de evenimente, Future Trip, își propune să fie puntea de legătură dintre tehnologia blockchain și industria organizării de evenimente.

A devenit destul de evident faptul că lumea începe să își îndrepte atenția către acei promoteri de evenimente care reușesc să țină pasul cu cele mai noi tehnologii și cu cea mai nouă aparatură. Aflându-ne într-o eră a progresului este esențial să ținem pasul cu schimbările care apar în fiecare zi pentru a ne ridica la așteptările celor din jurul nostru.

Evenimentele muzicale se vor schimba, iar Future Trip își propune să facă acest lucru prin lansarea a 1000 de NFT-uri, care le vor oferi șansa posesorilor de token-uri non-fungibile să aibă acces la evenimente muzicale exclusiviste.

Muzica reprezintă un mod de a te exprima, o modalitate perfectă de a te conecta cu alți oameni și de a crea experiențe de neuitat. Acest lucru și-l propune și Future Trip: să ofere participanților de la evenimentele sale, momente memorabile care să creeze dorința de reîntoarcere.

Muzica mai reprezintă și o modalitate de a evada din realitate, iar acest lucru chiar este posibil acum deoarece Future Trip îți va oferi ocazia de a te distra atât la evenimentele fizice, cât și în cadrul unor evenimente virtuale.

Evenimentele virtuale vor fi posibile prin intermediul Metaverse, o lume virtuală, care folosește realitatea virtuală, realitatea augumentată, concepte din social media și tehnologia blockchain pentru crearea unor spații de interacțiune care să imite lumea reală.

Datorită ecosistemului PARTY-TO-EARN, acei membrii ai comunității care își creează propriile evenimente în Metaverse, vor primi câștiguri financiare în funcție de numărul de persoane care participă la evenimentul lor și de timpul petrecut de aceștia acolo.
Pe lângă acest lucru, cei care organizează evenimente în Metaverse vor primi și recunoaștere în cadrul comunității.

Și pentru că tot am vorbit despre comunitate, trebuie să știți că Future Trip își dorește ca lumea lor să fie înțeleasă încă de la început de către clienți pentru a se putea forma o comunitate bazată pe dorințe și valori comune, unde distracția va avea propriul său motto.

Modul în care participanții la evenimente își vor putea achiziționa biletele, planifica întâlniri cu DJ-ii lor preferați sau achiziționa merch-ul este unul inedit. Prin intermediul unui NFT aceștia vor putea face toate cele enumerate anterior și se vor putea bucura și de petrecere.

Future Trip pune la dispoziția comunității sale multiple colecții de NFT pentru ca fiecare să își aleagă ceea ce i se potrivește mai bine. Aceștia au la dispoziție de la beneficii de bază, necesare fiecărui participant, până la beneficii high-class, are au scopul de a oferi o adevărată experiență VIP.

În momentul în care Metaverse se va lansa în lumea Future Trip, toți cei care vor deține un NFT vor primi un anumit număr de tokens și vor avea posibilitatea să câștige recompense prin intermediul unei aplicații care îi va invita la dans. Aceștia vor putea câștiga în funcție de cât de mult dansează.

Future Trip pune nevoile clientului pe primul loc, mai presus de orice și îi oferă acestuia șansa pe lângă să se distreze, să se și implice. Acest lucru este posibil datorită faptului că 5% din încasări și 10% din royalties vor merge către o cauză non-profit aleasă de către comunitate, iar acesta reprezintă un mod ideal și revoluționar de a petrece.

Future Trip va organiza primul său eveniment în Timișoara, în perioada 24-26 iunie, iar în cadrul evenimentului vor fi invitați artiști precum Stella Bossi pentru prima data în Romania, Nusha, Anna Tur, Alex Kennon, JUST2, DU MAD și mulți alții.

Mai multe informații despre evenimentele Future Trip poți obține urmăprindu-i pe rețelele lor de socializare.

0730704344
https://futuretrip.io

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Bucuresti
  • 0770470210

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro