Bucuresti

Gadspor Imobiliare

Gadspor Imobiliare

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Bucuresti, Strada Ion Brezoianu, nr. 38 A
Telefon
0752116368
Web
https://www.gadsporimob.ro
Social links
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 7 luni si 21 ore
Vizualizari
1600

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

Gadspor Imobiliare Bucuresti

Infiintata in perioada cea mai dinamica a pietei imobiliare din Romania, compania noastra a evoluat in ultimii 3 ani in raport cu cerintele actuale si cu standardele moderne ale economiei de piata. Specializarea si profesionalismul echipei noastre stau la baza crearii unui raport corect intre cererea si oferta de servicii imobiliare in Romania si local, in Bucuresti.

Suntem specializati in furnizarea de servicii complete si adaptate la nevoile clientilor nostri. Suntem disponibili pentru oferirea de servicii imobiliare complete, de la consultanta, reprezentare exclusiva si pana la oferirea de acces la servicii de avocatura si consultanta financiara. Portofoliul de proprietati pe care il tranzactionam se adreseaza atat segmentului premium, determinat de proprietati de lux din zone precum centrul sau nordul Bucurestiului, dar si locuinte care se adreseaza segmentului de venituri de nivelul mediu-superior.

Obiectivul nostru este sa transformam procesul de cumparare sau de vanzare a unei proprietati imobiliare intr-o tranzactie fireasca si cursiva, in care clientul nostru sa fie complet informat si actualizat de fiecare data asupra stadiului tranzactiei. Tratam fiecare tranzactie in mod punctual si fiecare client beneficiaza de suportul nostru complet adaptat nevoilor sale.

Partenerii nostri sunt banci si institutii financiare cu experienta puternica si dovedita in pietele dezvoltate europene. Astfel, clientii nostri beneficiaza de toate informatiile si de specialistii de care au nevoie pentru fiecare etapa a tranzactiei pe care o deruleaza impreuna cu noi. Flexibilitatea si posibilitatea de a ne adapta imediat la nevoile concrete ale clientului nostru ne diferentiaza de ceilalti jucatori de pe piata. Credem in comunicarea transparenta si pragmatica, aliniata in mod corect la cerintele pietei si la asteptarile clientilor nostri.

Orar agentie imobiliara

Luni - Duminica: 9:00 - 18:00

Filtre agentie imobiliara

Program extra: Sambata, Duminica