Bucuresti

Gala Baletului Berlinez: Stele internationale ale Baletului de Stat din Berlin

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1090

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Spectacolul GALA BALETULUI BERLINEZ se suspenda

Din cauza lipsei de interes manifestata de publicul spectator, va informam ca evenimentul Gala Baletului Berlinez ce ar fi trebuit sa se desfasoare la Sala Palatului din capitala in data de 23 februarie a fost anulat. Organizatorii acestui spectacol cer scuze celor care au cumparat de bilete si le multumesc pentru intelegere.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperata in perioada 23 februarie – 30 martie de la casieria sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achizitionate.

La sfarsitul iernii calendaristice, cand frigul isi forteaza inca norocul, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet propune bucurestenilor un eveniment menit sa incalzeasca simturile prin insufletirea unui act artistic desavarsit.

Prin urmare joi, 23 februarie 2012, incepand cu ora 19:30, Sala Palatului va gazdui Gala Baletului Berlinez: Stele internationale ale Baletului de Stat din Berlin, un show ce va infatisa publicului una dintre cele mai faimoase si talentate companii de balet din lume si cea mai mare din Germania.

Creat in 2004 gratie fuziunii Operei Germane, Operei Comice si Operei de Stat din capitala Germaniei, Baletul de Stat din Berlin ofera spectatorului un program desavarsit ce integreaza gratia unor miscari perfecte in personalitatea unui show extrem de special, desfasurat in acordurile muzicii concepute de cei mai renumiti compozitori ai lumii.

In cadrul galei de la Bucuresti vor evolua 11 balerini primsolisti si solisti celebri ai prestigioasei companii internationale: Iana Salenko, Marian Walter, Dinu Tamazlacaru, Dmitry Semionov, Beatrice Knop, Shoko Nakamura, Wieslaw Dudek, Corinne Verdeil, Rainer Krenstetter, Sebnem Gülseker, Ibrahim Önal. Acestia vor sustine un program variat ce va cuprinde capodopere ale baletului clasic, precum si bijuterii ale repertoriului neoclasic si contemporan, dintre care enumeram: Grand pas classique, Lacul Lebedelor, Carmen Barocco, Blumenfest von Genzano, Le Corsaire, Spirit, Les Bourgeois. Evident, show-ul va oferi publicului spectator surprize inedite pentru o experienta unica, plina de eleganta si savoare. Acompaniamentul va fi asigurat live de 65 de instrumentisti ai orchestrei simfonice European Royal Orchestra ce se va afla in fosa Salii Palatului, asigurand, prin intermediul unor sunete maiestuoase, o atmosfera feerica. Pentru un spectacol amplu, se poarta inca negocieri cu orchestre si instrumentisti ce vor darui un plus de diversitate evenimentului.