Bucuresti

Gala Business-Edu Awards 2012

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
731

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 25 aprilie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Business-Edu va organiza, in data de 25 aprilie, la Hotel Novotel din Bucuresti, cea de-a V-a editie a Galei Business-Edu Awards, cel mai important eveniment din industria de Learning & Development din Romania.


„Nevoia mediului de business, mai ales in aceasta perioada confuza si dificila, de a gasi cele mai credibile si utile repere pentru calitate si performanta in furnizarea de servicii de Learning&Development a stat la baza organziarii acestui eveniment", spune Clementina Anghelache, Managing Director Business-Edu. „In plus, Business-Edu este un canal de comunicare bidirectional intre furnizorii de solutii de invatare si dezvoltare si mediul de business, principalii beneficiari ai acestora. Din acest motiv, Gala este si un moment de recunoastere a efortului si performantei trainerilor, coachilor si companiilor de consultanta care ofera cele mai bune solutii in domeniu", adauga ea.


Categoriile Business-Edu Awards sunt: Compania de training a anului 2011; Programul de training al anului 2011; Cel mai bun program de e-learning 2011; Trainer-ul anului 2011; Coach-ul anului 2011; Cel mai bun jurnalist in domeniul HR din 2011.


Premiile Business-Edu se acorda in urma unei cercetari pe care Business-Edu o realizeaza intr-o baza de date de peste 1.500 de directori de Resurse Umane si general manageri, care provin din companii cu minimum 100 de angajati si care au derulat cel putin un program in anul precedent. Clementina Anghelache explica procedura de desemnare: "Managerii primesc un link unic si raspund la chestionar. Impreuna cu un sociolog, analizam raspunsurile si stabilim topul".


Castigatorii editiei din 2011 a a Premiilor Business-Edu Awards au fost:


· Jurnalistul de HR al anului 2010: Miruna Nicolae - HR Manager

· Platforma de e-learning a anului 2010: Enovate - Harvard Business Publishing

· Programul de training al anului 2010: Process Communication Model - EXEC-EDU & Dragos Bucurenci

· Coach-ul anului 2010: Mihai Popa Radu, Seeds for Success

· Trainerul anului 2010: Octavian Pantis – TMI

· Compania de consultanta a anului 2010 – TMI


Cei care doresc sa participe la eveniment pot accesa: http://www.business-edu.ro/eveniment/business-edu-awards/2012/inscriere