Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Gama de prize Bachmann Coni

Gama de prize Bachmann Coni - Protege Parol

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
452 LEI
Categorie
Anunturi instalatii electrice
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
782

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Stim ca in ziua de azi, din ce in ce mai multa lume isi doreste sa se bucure de o casa foarte eleganta si confortabila alaturi de familie, prieteni si cei dragi. Astfel echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama de prize Bachmann Coni care sa poata fi montate in blatul de mobilier si sa iti ofere mai mult stil si eleganta la tine acasa.

Gama prize Bachmann este una de calitate ridicata si vine cu garantie de 2 ani de la producator pentru ca tu sa te poti bucura cu adevarat de confort maxim. Descopera si alte accesorii de mobila precum blaturi, fronturi si manere de calitate ridicata la preturi foarte avanajoase.

Filtre anunt

Electrice: Prize si intrerupatoare

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro