Bucuresti

Gasesti pe REFORMEX profesionisti pentru case economice

Gasesti pe REFORMEX profesionisti pentru case economice

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
87

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Entuziasmul de a contrui o casa noua dispare, cand proprietarul ei se gandeste la:
- actele necesare, adica documentele care sa corespunda legislatiei actuale si care se obtin infruntand birocratia
- gasirea echipei de mesteri bine pregatiti, astfel incat locuinta sa fie confortabila, economica si sigura; uneori o echipa formata din 3-4 muncitori pretind ca pot da imobilul respectiv la cheie si ca sunt specialisti in toate lucrarile necesare pentru edificarea unei case.

REFORMEX ajuta romanii sa aiba casa economica, sigura si confortabila pe care o merita fiecare om care munceste din greu sa aiba o locuinta.

O casa economica este incompatibila cu risipa, fiindca specialistii care o proiecteaza si o construiesc iau in calcul toate resursele naturale de energie aflate la indemana ca imobilul respectiv sa fie independent. Autonomie inseamna ca lada frigorifica si sistemul de iluminat din casa sunt functionale si cand este avarie la reteaua de electricitate si activitatea si confortul din locuinta respectiva nu sunt sub nicio forma afectate.

Case economice sunt locuintele viitorului, costurile de intretinere a acestora fiind mult diminuate fata de casele normale. Este recomandat ca panourile solare sau eoliene sa fie montate de la inceput pe acoperis si acoperisul sa fie gandit pentru a suporta greutatea lor. Dupa ce sunt achitate costurile panourilor, energia obtinuta de la soare si de la vant este absolut gratuita si inepuizabila. Cand nu este soare de regula bate vantul, iar casele prevazute cu ambele sisteme vor avea mereu energie gratuita.

Specialistii site-ului Reformex insista ca proprietarii casei economice sa invete sa cumpere electrocasnice cu consum redus de energie electrica si corpuri de iluminat cu consum redus si rezistenta mare in timp. Becul din curte nu trebuie sa stea aprins tot timpul, din moment ce s-au inventat corpurile de iluminat cu senzori.

Pe site-ul firmei Reformex.ro, cei care doresc sa isi construiasca locuinte economice gasesc informatiile utile de care au nevoie. Aici este prezentat costul estimativ al unei locuinte in functie de materialul din care este construita si de suprafata ei. Informatiile complete care ajuta si echipele de constructori, dar si beneficiarii servesc atat la constructiile noi, cat si la amenajari sau la renovari.

Cine doreste o casa fara mucegai si umezeala se intereseaza sa aiba o ventilare eficienta a acoperisului si in acest fel cheltuielile viitoare generate de eventualele reparatii sunt complet eliminate. Din comoditate sau ca sa gaseasca locuinta pregatita pentru venirea de la serviciu dupa o zi obositoare de munca, posesorul iubitor de confort poate opta pentru automatizarea locuintei.

Cu ajutorul telefonului mobil smart, propietarul poate:
- deschide de la distanta portile, sa nu mai coboare din masina
- sa isi deschida garajul
- sa deschida ferestrele la casa sau sa le inchida
- sa actioneze rulourile exterioare
- sa gestioneze sistemul de incalzire prin pardoseala.

Casa viitorului este economica, sigura, confortabila si practica. Ea este construita ca proprietarul sa o intretine cu cheltuieli minime si sa o controleze de la distanta. Daca locuitorii acestei planete si-ar construi astfel de case, resursele naturale s-ar afla sub control si confortul generatiilor viitoare nu ar fi in pericol.

Reformex pledeaza pentru casele economice, iar romanii sunt norocosi ca exista un astfel de site pe care il pot accesa de cate ori au nevoie.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari