Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Glet mecanizat

GLET MECANIZAT

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
1609

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Glet mecanizat

Intr-un secol in plina viteza in care termenele de executie trebuie sa fie din ce in ce mai scurte, iar respectarea acestora denota profesionalism, T&C Development din Bucuresti va sta la dispozitie cu utilaje de ultima generatie in vederea executarii gleturilor si zugravelilor mecanizate.

T&C Development dispune de personal calificat, cu experienta in executarea lucrarilor mecanizate, folosind materiale de cea mai buna calitate, lucrand in conditii de maxima siguranta si igiena, garantand lucrarile executate, conform Legii 51/1990.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro