Bucuresti

Gradina cu Artisti

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
3143

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 septembrie 2019 - Duminica 8 septembrie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Grădina cu Artiști revine cu Grădina Mariei pe 7 - 8 septembrie
Grădina cu Artiști revine cu prima ediție de toamnă a celui mai relaxant și relaxat mini-festival urban de la firul ierbii, Grădina Mariei. Evenimentul va avea loc în București, pe 7 și 8 septembrie, în parcul Grădina Icoanei, iar intrarea este liberă.

După o vară lungă, presărată cu excursii și călătorii, la început de septembrie, Grădina cu Artiști ne prelungește starea de vacanță cu încă un weekend înainte de școală. Promitem un adevărat city break în mijlocul orașului, unde ne vom sărbătorim dragii și dragile.

Ca de obicei, am strâns la un loc zeci dintre cei mai faini artiști și artizani, aleși pe sprânceană, meșteri în haine, bijuterii, accesorii felurite, decorațiuni și alte lucruri bune de gustat, de probat și de luat acasă. Tricouri și încălțări pictate. Jucării croșetate. Cafea delicioasă. Cercei colorați. Aranjamente florale. Accesorii din piele. Vin și dulceață de mure. Boluri din ceramică. Decorațiuni din lavandă. Cea mai bună înghețată din oraș. Cosmetice naturale. Cărți pentru copii. De-ale gurii: clătite, prăjituri de casă și limonadă.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta