Bucuresti

History of a Lost Love Dance Festival

History of a Lost Love Dance Festival : 3 zile si 3 nopti (10.00 a.m. – 05.00 a.m.) de dans si muzica in Bucuresti.

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
647

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 aprilie 2016 - Duminica 17 aprilie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Incepe History of a lost Love DANCE Festival, ediția a II-a, 15-17 aprilie, Hotel Caro Bucuresti - 3 zile si 3 nopți de dans si muzica pe ritmuri “caliente”

History of a lost Love DANCE Festival, (http://www.historyofalostlove.com) eveniment internațional de dans anunța lansarea celei de a II-a ediție, 3 zile si 3 nopți, in perioada 15-17 aprilie 2016, la Hotel Caro, Bucuresti. In cadrul festivalului de dans vor avea loc workshop-uri si petreceri unde artisti si DJ naționali si internaționali din țari precum Argentina, Portugalia, Cuba, S.U.A., Croația, România vor prezenta si dansa alaturi de participanți spectacole de Salsa, Tango, Bachata, Kizomba si Swing. „History of a lost Love DANCE Festival inseamna energie, optimism si dragoste.

Am ales sa vin cu un nou suflu pentru cea de-a doua ediție si deja ne gândim la ediția din 2017. Mi-am dorit sa aduc laolalta culturi si genuri muzicale diferite, de unde oamenii sa aleaga, sa incerce diferite stiluri de dans. Dansul inseamna cum sa te exprimi, cum sa socializezi mai bine si cum sa dezvolți aptitudini pentru a fi parte dintr-o echipa ”, explica Ioana Lupescu, dansator si organizator History of a lost Love DANCE Festival.

History of a lost Love DANCE Festival isi propune sa apropie oamenii fie ei pasionați sau dansatori profesionisti, sa le ofere experiențe unde se pot (re)descoperi, socializa, lega noi prietenii. Companiile isi pot inscrie angajații la workshopuri pentru a beneficia de terapia prin dans care ajuta in integrarea sociala, afirmarea eului, recunoasterea recompenselor, deschidere la nou, menținerea rolului in echipa, leadership (performanța echipelor). Biletele se pot achiziționa online sau direct la Hotelul Caro in ziua evenimentului.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta