Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Hotel Capital Plaza

Hotel Capital Plaza

Detalii hotel

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 54, sector 1
Telefon
0372080080
Fax
0372080081
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1929

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotelul Capital Plaza Bucuresti

Hotelul Capital Plaza este o surpriza placuta, intrecand asteptarile celui ce isi acorda ragazul sa poposeasca aici. Cladirea moderna, inserata discret in peisajul urban, pastreaza insa adevarata surpriza pentru momentul cand ii treci pragul si pasesti in interior, unde ai parte de o revelatie.

Punctul de plecare al oricarui demers il constituie impulsul de a crea ceva nou, ceva durabil - introducerea unei noi valori in mediul deja existent. Datoria creatorului este de a inova, fara a uita ca originalitatea are si mai multa valoare cand potenteaza spiritul culturii din care face parte.

Locul istoric pe care se afla si la care face referire - Bariera Herastraului - este semnificativ pentru Capitala. Odinioara, in secolul XIX, aici era marcata in hartile vremurilor limita de nord a Bucurestilor. Atmosfera generala este profund ancorata in secolul in care traim, contemporana, insa fara a neglija trecutul, personalitatea si profunzimea pe care i le confera acesta.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/