Bucuresti

Hotel Triumf

Hotel Triumf Bucuresti

Detalii hotel

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Soseaua Kiseleff, nr. 12
Telefon
0212223172
Fax
0212223172
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2801

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Triumf Bucuresti

Aflat într-un cadru pitoresc în apropierea Arcului de Triumf, hotelul are o capacitate de 154 de locuri în camere cu unul sau două paturi şi apartamente. Restaurantul, de categoria lux, dispune de mai multe saloane elegante, însumând 120 de locuri. Întotdeauna se poate aprecia un restaurant după câteva criterii clare: prospeţimea alimentelor, modul lor de pregătire şi prezentare, serviciul prompt şi, nu în ultimul rând, curăţenia. "Triumf"-ul deschis după 1990 publicului larg, corespunde întrutotul acestor criterii. Ambianţa este foarte plăcută, atât în cele trei saloane, cât şi în grădina de vară.
Hotel Triumf vă propune o nouă posibilitate de recreere în zona centrală a Bucurestiului, într-o zonă verde, pe două terenuri de tenis cu zgură si tușe sintetice, la dimensiuni standard pentru a te mentine în formă si a face mișcare alături de prieteni.
Tenisul este un sport care nu necesită o echipă numeroasă, ca la fotbal si nici nu se pierde prea mult timp ca la golf.
Marea atractivitate a tenisului de câmp constă în faptul că este un sport accesibil la orice varstă, iar partenerii de joc se pot alege între ei.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00