Bucuresti

How to be a Lady: Exercitii de feminitate

How to be a Lady: Exercitii de feminitate

Detalii workshop

Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
583

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 6 aprilie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Fundația Calea Victoriei alaturi de Valentina Balasa-Ario, creator de imagine si fotograf, le propune domnisoarelor si doamnelor un atelier practic la care sa exploreze metode eficiente pentru imbunatatirea imaginii personale: HOW TO BE A LADY: Exercitii de feminitate. Sunteti invitate incepand de miercuri, 6 aprilie, ora 19:00, sa analizam si experimentam atitudinea, mersul, stilul si elementele de imagine care aduc feminitatea, increderea si distinctia in prim plan.

In fiecare persoana exista un capital de frumusete nevalorificat, care poate iesi la suprafata odata cu constientizarea acestei calitati. Frumusetea, feminitatea, sarmul si gratia exista in fiecare femeie, indiferent de varsta. Cand toate acestea sunt puse in valoare, pot oferi incredere in sine, bucurie de a fi si charisma.

Cursul „How to be a lady” este un ghid care te ajuta sa constientizezi pasii care pot fi parcursi pentru a-ti pune in valoare potentialul de frumusete, fara excese sau artificii. Coafura, stilul vestimentar, culorile care ti se potrivesc si armonizarea lor cu machiajul sunt elementele pe care le vom analiza, pentru a afla ce anume ti se potriveste mai bine.

La cursul de estetica feminina vom vorbi despre:
  • Impactul imaginii in relatiile sociale si puterea primei impresii
  • Locul unde ne pozitionam in perceptia noastra si a celor din jur
  • Frumusetea cu si fara efort
  • Imbunatatirile pe care le putem aduce imaginii in ansamblu
Lector: Valentina Balasa-Ario
Data: 6 Aprilie 2016; Ora 19:00
Numar ateliere: 4
Frecventa: saptamanal, miercuri
Varsta Minima: 18 ani
Cost: 220 ron, Cost redus: (card fidelitate, studenti, pensionari) 200 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)